AKTUALITY

Talent okresu Prachatice

talentop1Dne 13. 11. 2007 proběhlo v MěKS ve Vimperku slavnostní vyhlášení Talentu okresu Prachatice. Tohoto ocenění se dostalo žákům základních škol a studentům středních škol, kteří jsou výjimeční ve svých dovednostech či znalostech a získali určité ocenění v okresních, krajských nebo celostátních soutěžích.

 

Talent okresu Prachatice byl vyhlašován ve čtyřech kategoriích – umělecké, sportovní, humanitní a přírodovědné. Celkem bylo navrženo na 50 uchazečů o tento titul. Na naší škole byli navrženi na titul Talent okresu Prachatice tři žáci – všichni v oblasti sportovní – Pavel Samohejl – ze třídy 5. A, Veronika Hudečková – ze třídy 7. A a Olesya Samadovská ze třídy 9. A.

 

Příjemnou atmosféru úterního odpoledne zpestřila hudební vystoupení žáků ZUŠ a pěvecké vystoupení dívčího tria z Gymnázia Vimperk. Celým programem provázel Mgr. Roman Hajník, kterého na pódiu vystřídali při slavnostním předávání cen starosta města Vimperk Mgr. Pavel Dvořák, místostarostka města Prachatice pí Hana Rabenhauptová a vedoucí Odboru školství, kultury a cestovního ruchu ve Vimperku PhDr. Miloš Beneš.

 

Z naší školy získala titul Talent okresu Prachatice žákyně deváté třídy Olesya Samadovská. Blahopřejeme.

Mgr. Dana Toušlová

talentop2.jpgtalentop3.jpg